Ännu en sjukdom

Idag vsr jag på lungmottagningen och med mig hade jag hemtjänsten. 
Jag fick inte dom beskeden som jag ville ha. Först så pratade vi om hur min senaste röntgen av lungorna ser ut och det är ingen förbättring men det är inte sämre heller utan ser ut typ som innan. Eftersom att det är så så ska dom öka min kortison behandling. Det är ingenting jag vill men jag har nog inget val 😕 efter det så ville hon att vi skulle prata om ultraljudet jag gjorde på mitt hjärta sist när jag låg inlagd på ava. Och det såg inte alls bra ut. Jag har fått hjärtsvikt och ena klaffen fungerar inte som den ska. Så nu har dom satt in två olika hjärtmediciner och jag måste ha noga koll på mitt blodtryck och njurvärde för det påverkas av medicinen. 
Jag viste inte hur jag skulle ta informationen. Blev helt ställd och satt mest tyst. Jag kände mig som om att jag var i min egen bubbla och jag kunde inte riktigt koncentrera mig på vad hon sa så det var bra att jag hade hemtjänsten med mig för dom antecknade allt åt mig som som dom sa.
 
När jag kom hem var jag helt slut och orkade absolut ingenting. Jag har varit ledsen och nere hela dagen. Jag är orolig för hur allt kommer att bli. Men nu när det hsr hunnit lägga sig lite så är jag bestämd på att kämpa mig igenom detta med. 
Jag har fått mycket stöd från familjen, vänner och arvid idag och det känns så skönt! Vet inte hur jag hade klarat det utan er ! 
Nu ska jag strax gå och lägga mig och imorgon är jag ledig så då ska jag försöka få tillbaka min energi igen och vila upp mig