två riktigt bra dagar

Igår och idag har varit två toppen dagar ! Jag har vaknat upp med ett strålande humör och känt mig pigg för en gångs skull 😊 igår så passade jag på att ta vara på orken och dagen så jag tog tag i storstädningen här hemma. De senaste månaderna har jag varit så trött och sjuk att jag inte har orkat göra det själv så jag har fått hjälp av mamma och mormor en gång i veckan vilket har betytt otroligt mkt för mig. Men nu orkade jag och det kändes som en stor lättnad. Efter det så gick jag även och handlade och sen kokade jag en stor gryta med gulasch soppa. Super gott var det ! Sen på eftermiddagen så träffade jag två tjejkompisar och det var också riktigt roligt för det är också någonting jag inte orkat sista tiden. 
 
Idag så sov jag ut länge och sen följde jag med mamma när hon skulle skjutsa min syster till bio i stan och efter det så bjöd mamma och pappa på kvällsmat och så tittade vi på en film ihop.
 
Snart ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag mamma och pappa åka till lund ihop för det är dags för mig att göra kontroller på att inte cancern har kommit tillbaka. Det är ju någonting jag gör var tredje månad och jag tror nog aldrig att jag kommer vänja mig vid det för det känns lika otäckt och nervöst varje gång! Men förhoppningsvis kommer det att gå bra även denna gången !