Tillbaka igen !

Jag har varit så himla dålig på att skriva här nu på sista tiden vilket är tråkigt men nu lovar jag att jag verkligen ska ta tag i bloggandet på riktigt igen! 

Jag tänkte att jag ska göra en uppdatering om lite av vad som har hänt den sista tiden. Både på sjukhus fronten och lite roliga saker förstås.  
För ett tag sen så var jag i Lund för att kolla vad man kan göra åt mina problem med gapförmågan eftersom att jag bara kan gapa 6mm. Jag hade mamma och pappa med mig och vi fick träffa peter som opererade livnär tumören skulle tas ut, sen var en läkare där från Helsingborg som jobbar med att göra gomplattor. (Det jag har istället för min gom som opererades bort) sen var det även plastik operations läkare för att vi skulle kunna se om dom kunde hjälpa mig med något utseende mässigt i framtiden. När dom kollade på min gapförmågan så kom vi fram till att jag ska öva flitigare och oftare med min terrabite (klämma till munnen) och då hoppas dom att min gapförmågan ska bli bättre. Skulle det inte bli bättre av det så är operation den enda utvägen och då kommer dom att behöva bända upp mina käkar och den operationen skulle bli lika stor som den jag redan gjort isåfall och det är verkligen ingenting jag vill så nu hoppas jag verkligen att det kommer att bli bättre med flitig träning! 
När jag har fått upp min gapförmågan så ska läkaren ifrån Helsingborg göra en protes till mig som ska sättas in och då kommer jag att slippa alla mina tamponad byten som jag håller på med nu. Och då kommer dom även att kunna sätta på tänder på den på vänster sidan eftersom att jag vid operationen behövde ta bort endel i över käken.
Plastikkirurgerna ska försöka rätta till mitt ärr som blev av tracken som jag hade att andas via. Dom ska fylla igen de två hålen som har blivit i mitt näsben med nån form av silikon. Mitt ärr på hakan ska förmodligen slipas lite. Vi diskuterade även min läpp som blivit ojämn men dom ville inte snitta upp det igen eftersom att ärret då förmodligen skulle bli större, men dom ska få läppen jämn och mer fyllig med hjälp av botox. Innan jag kan få hjälp med allt det så måste jag få ordning på gapförmågan för att när operationerna/och allt annat ska göras för att förbättra utseendet så måste ansiktet/kroppen få vara ifred för att det ska kunna läka ordentligt så att resultatet blir så bra som möjligt. Jag åkte faktiskt hem därifrån med en lättnad i kroppen. Även om jag är medveten om att jag har mycket framför mig som kommer vara tufft. Men jag vet att allt kan bli bättre och jag kan få ett mer värdigt liv igen. 
Mina senaste omläggningar i växjö har varit riktigt jobbiga faktiskt. Antingen har det gjort väldigt ont eller så har det inte fungerat ordentligt. Jag har också haft endel problem med läkarna då jag inte känt att jag blir behandlad på ett bra sätt alla gånger.

Till något lite mer roligt som har hänt den sen sist jag skrev. Jag och Micke var i Malmö igen en torsdag-söndag. Vi tog det ganska lugnt och var endel i stan och gick runt och åt gott och bara hade det allmänt bra. Något annat jag har gjort är att i torsdags och fredags så tatuerade jag mig äntligen :) två tatueringar fick det bli. Den ena är en evighets symbol som det står family i och den sitter på vänster underarm. Den andra är en text på vänster axel där det står "what doesnt Kill you only Makes you stronger" jag blev jätte nöjd! Får ta och lägga upp lite bilder på det sen så att ni får se hur dom ser ut.

Igår kväll var jag hemma hos familjen för vi firade min och Emmas födelsedagar :) vi åt tacos och umgicks och hade det trevligt! Jag fick blommor,pengar, ett halsband och två stycken biljetter till brolles konsert :) blev verkligen jätte glad och nöjd! Har världens bästa familj och släkt <3 

Nu ska jag strax gå och lägga mig för imorgon ska jag åka till sjukhuset igen och byta mina tamponader. Jag hoppas verkligen att det blir morgon fort nu för jag har ännu en gång lyckats tappa mina tamponader som då åker ner i halsen. Det hände nyss för bara några minuter sen och jag vågar inte låta det vara så tills imorgon ifall allt skulle ramla ner. Vill verkligen inte ha allt i halsen och riskera att kvävas igen! Eländiga tamponader!

Jag får skriva en uppdatering imorgon om hur det gick.
Jag hoppas iaf att allt är bra med alla mina läsare, och jag hoppas att ni tycker det är roligt att jag är tillbaka på bloggen igen. Jag lovar att lägga in lite nya bilder här imorgon också;)

Sov gott alla<3