Jag har en tuff vecka framför mig med många jobbiga läkarbesök. Är cancern tillbaka eller inte ?...

Då var det en ny vecka igen och detta kommer bli en tuff vecka! Idag har jag varit ledig så har passat på att tvätta hela dagen. 
Imorgon så ska jag mamma och pappa åka till lund för det är dags för min tremånaders kontroll av cancern igen. Självklart är jag lika nervös och orolig denna gången men det ska som vanligt bli skönt att få det gjort så att jag kan släppa det från mina tankar ett tag sen. 
På onsdag så ska jag tillsammans med hemtjänsten åka till malmö över dagen igen för då så ska min protes äntligen vara klar så då måste jag åka dit och prova den och sen se om dom behöver göra några ändringar eller något med den. 
 
Det är jobbigt med alla dessa resor överallt hela tiden för det tar så extremt mycket energi från mig. Och det blir ju imte direkt lättare för mig när jag är så nervös innan också. Det är alltid svårt att sova på natten innan besöket och det är väldigt många funderingar och tankar som snurrar runt i mitt huvud. Är göad att jag har arvid hos mig dom nätterna för det känns alltid lite lättare då när man vet att man har någon vid sin sida om det blir för jobbigt.
 
Idag är det dessutom inte vilken dag som helst för idag fyller min älskade pappa 54 år♡  ett stort grattis till dig! Du betyder så otroligt mycket för mig och jag kan imte beskriva hur mycket jag älskar dig. Du finns alltid där för mig och ställer alltid upp ♡ hade aldrig klarat mig utan ditt fina stöd♡ 
 
Arvid och jag var hemma hos mamma och pappa och firade honom igår tillsammans med min bror, hans tjej, syrran, mormor, faster och bosse. Dom bjöd på trerätters och vi hade hur trevligt som helst ☺ till förätt fick vi en toast skagen med avokado. Till varmrätt fick vi köttgryta och ris och till efterätt hade emma bakat en jätte god choklad kaka med jordgubbar och grädde 👍
Vi blev riktigt bortskämda ☺
 
Nu har jag lagt mog framför tvn och här ska jag ligga och bara ta det lugnt och så ska jag öva med min klämma så att gapförmågan blir bra. Har varit lite slarvig med det nu och det är verkligen inte bra så det får det bli ändring på från och med nu !
 
Jag uppdaterar er imorgon om hur dagen har gått och vad läkarna har sagt. Håll alla tummar och tår för mig och att det går bra imorgon. Hoppas på att cancern fortfarande håller sig borta ! 
 
Jag bjuder på en liten bild från i helgen när vi var i eringsboda och tittade på björn rosenström 😆