svar på frågorna och jag berättar om något jobbigt från idag

jag har fått två stycken kommentarer om vad ni läsare undrar över och den första frågan var:
1. Varför det tog slut mellan mig och micke eftersom det verkade så bra?
svaret på den frågan är att jag känner att jag måste fokusera så mycket som möjligt på mig själv nu. Har väldigt länge nu fokuserat på så mycket annat och det går inte fortsätta så i längden om jag ska orka. Jag bestämde mig därför för att jag behöver vara själv ett tag för att jag också ska kunna hitta mig själv igen efter allt jag varit med om. Jag älskar micke och vi är verkligen inte ovänner på något sätt och jag är också väldigt tacksam för allt han gjort /gör för mig men som läget är just nu så var det såhär det fick bli tyvärr för att jag ska orka. 
 
2. Hur länge måste du hålla på att byta dina tamponader?
Svaret på den frågan vet jag faktiskt inte riktigt. Jag ska träffa mina läkare i lund inte denna veckan som kommer utan veckan därpå då vi ska diskutera om det finns några andra alternativ så jag slipper alla mina omläggningar. Och gör det inte det så antar jag att jag kommer få fortsätta att byta tamponaderna en gång i veckan även i framtiden. 
Tanken från början var ju att jag skulle få en protes som man skulle sätta in men eftersom att jag inte har förmågan att gapa mer än max 1 cm i stort sätt så gick det allternativet bort för man får helt enkelt inte in protesen. 
Jag har hört det pratas lite om att det kan bli planer för en ny operation där dom då får operera käkarna där det har "gått i lås" men mer än så vet jag faktiskt inte själv just nu men självklart så kommer jag att berätta och skriva mer om det såfort jag själv vet mer.
 
 
Nu påtal om något annat så har jag idag fått göra en riktigt jobbig grej. Något av det värsta jag vet faktiskt och det är att säga hejdå till någon. Denna gången var det ingen annan än min otrologt fina och älskade bror som skulle ge sig iväg på lite nya ävemtyr i livet. Jag vet inte riktigt när jag träffar honom nästa gång igen så därför var det ett farväl med mycket känslor. Jag var väldigt ledsen för jag har älskat att ha min bror så nära och han har varit ett fantastiskt stöd för mig under min sjukdomstid. Men jag är otrologt glad för din skull och jag är också fruktansvärt stolt över dig! Du tar tag i dina drömmar och förverkligar dom och att du ger dig iväg på nya äventyr gör ingen annan än din syster stoltare. Hade jag haft möjligheten så hade jag gjort precis samma sak. Men du får leva livet lite åt mig också ;) 
Men min älskade bror, min förebild på så många sätt, min lekkamrat som liten och nu min allra bästa vän! Glöm aldrig bort hur otroligt mycket jag älskar dig, var rädd om dig och ha framför allt roligt ! 
Du ska inte tro att du slipper mig heller för jag kommer och hälsar på dig :) jag vill att du ska veta att du är den bästa brodern i världen och jag älskar dig mer än du kan arna... besiv♡ tio föralltid!
~♡JAG ÄLSKAR DIG♡~