jag ska lyckas med min bok !

Idag sov jag ut riktigt länge och jag kände att jag behövde det. Jag började sedan dagen med en stor kopp kaffe och började jobba med min bok. På eftermiddagen åkte jag hem till mamma och pappa och lånade syrrans dator och skrivare så jag kunde få ut det jag är klar med. Vi åt kvällsmat ihop också och så spelade vi skip-bo så med andra ord har jag haft en mysig dag!  
 
Jag har även haft det rätt kämpigt idag.  Jag har haft riktigt ont i magen och astman har inte heller varit bra. Så jobbigt när jag blir dålig på helgen för då är inte vårdcentralen öppen så jag kan inte få hjälp med min andning. Men imon när det är måndag igen så får jag nog gå dit två gånger för att andas in den luftrörsvidgande medicinen. Den hjälper mig väldigt mycket men jag har en jobbig biverkning av mina astma mediciner och det är att jag blir jätte skakig. Händerna darrar jätte mycket. Men det ska tydligen bli bättre efter några veckor så det hoppas jag på. 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt för imon bitti ska jag upp och fortsätta med skrivandet på min bok. Jag ger mig inte för jag SKA lyckas!