nya energi

Idag känner jag mig jätte pigg och jag mår bra i kroppen:) men Igår var det verkligen ingen bra dag för mig. Jag var super arg och ledsen. Nu efteråt känns det skönt att ha haft en sån dag för nu är jag laddad med ny energi och har fått ur mig alla de jobbiga känslorna.
Det blev inget stan igår eftersom jag inte va på humör men det ska vi ta idag istället:) dennis har beställt en boxer till sitt rum för min skull så vi måste handla en antenn sladd.  Och så tänkte jag bjuda honom på något gott som ett förlåt♡ mina jobbiga känslor och tankar råkar ju oftast gå ut över mina nära och kära som är med mig och det blir så himla fel för dom försöker ju bara hjälpa mig.
 
Igårkväll stickade jag färdigt min halsduk och sydde ihop den och den blev jätte fin! Är hur nöjd som helst:) så idag kommer mormor till mig och ska lära mig hur man gör när man virkar:) ni läsare kanske tycker att det låter jätte tråkigt men för mig som bara sitter hemma så är det ett jätte bra tidsfördriv :).
 
Föresten igår fick jag ett kuvert på posten som gjorde mig väldigt glad. Det var från min underbara faster sirkka i finland. Jag saknar dig jätte mycket  och tänker på er varje dag ♡♡♡♡