Solig dag i Lund

 
Idag har det varit en bra dag hittills. Jag har mått bra, har inte alls lika ont längre som jag hade innan. Jag har också fått sova gott hela natten utan att vakna av smärta eller annat.
det har varit strålande väder här i Lund idag så pappa ocH jag passade på att vara ute riktigt länge. Man får sån energi och glädje i kroppen när solen tittar fram tycker jag. Så jag hopipas att vädret håller i sig hela nästa vecka med :)
idag känns det som att jag har kunnat ta in och förstå lite mer om hur sjuk jag faktiskt var. Det känns på ett sätt otäckt med tanke på att min kropp lika väl hade kunnat ge upp. Men sen har jag också lärt mig av det för jag måste vara mer försiktig och rädd om mig själv.
jag vill tacka er som funnits där för mig i veckan, och även för. Min familj. Det betyder allt för mig <3
 
imorgon tänkte jag att jag skulle ta med mig min iPad ut på min promenad och ta lite fina kort på vår vädret som är här i Lund. Det är blommor överallt verkligen ! så kan ni läsare få se med :)
 
nu nu ska jag äta en piggelin och sen ska jag vila lite middag innan jag får nästa penicillin kur :p men först bjuder jag på en bild på min älskade faster. (Bli inte arg nu Kicki hahaha) Men hon är min bästa vän och gör så mycket för mig hela tiden. Hon stöttar mig alltid och ger mig kraft ! Jaa hon är bäst helt enkelt och lika små galen och knäpp som mig ;) jag älskar dig <3