sjuk igen

Inatt vaknade jag med världens frossa och sen när jag gick upp idag så kände jag mig inte alls pigg.  Tog tempen och jag hade 38,8. Plus att jag fortfarande hade väldigt ont i min höft. Så mamma och pappa följde med mig till akuten. Där tog dom en massa prover och gjorde undersökningar. Det verkar som att jag har fått någon komplikation efter lungcancer bronkoskopin jag Gjorde.  Därför satte dom in penicillin som jag ska äta ett tag framöver nu. Jag ska också få göra en magnetröntgen denna veckan så dom kan se vad som är fel med min höft. 
 
Imon skulle jag och familjen åkt till Göteborg och gått på Liseberg och sovit på hotell men det fick vi avboka nu. Så himla himla tråkigt för jag hade verkligen sett fram emot det och jag känner att jag hade behövt komma iväg lite 😕 men jag hoppas på att vi kommer kunna åka vid ett senare tillfälle förhoppningsvis.
Jag får nog kurera mig hemma i ett par dagar nu också bara vila så att jag blir piggare. Hoppas att febern kommer försvinna för det är hemskt När man svettas ena stunden och har frossa den andra.
 
 
Nu ska jag äta lite för har inte ätit på hela dagen, och sen ska jag gå och lägga mig tidigt 😊