Jag vill, jag kan, jag ska !

Idag satt jag och tänkte på hur mitt liv såg ut innan och hur det ser ut idag. Visst hade jag gjort allt för att få leva det livet jag gjorde innan utan att allt detta hade hänt, men jag kan inte ljuga och säga att det inte fört något gott med sig för det har det. För det första så har jag insett att man verkligen inte ska ta livet för givet. Man ska ta vara på varenda dag som om den vore den sista för livet kam vända så fort, tro mig jag vet!  
Något annat är att man ska aldrig nedvärdera sig själv och säga att man inte kan. Allt går om man vill! Vissa saker måste man bara kämpa lite mer för än andra men man ska alltid tänka positivt.  Mitt motto idag är: jag vill, jag kan, jag ska! 
Man ska inte vara så utseende fixerad hela tiden. Det är insidan som är det viktiga och de som älskar dig för den du är finns kvar oavsett hur du ser ut. Jag lever inte Heller mitt liv på någon annans vilkor längre. Jag gör tycker och tänker precis de jag vill. Jag lever bara en gång och då ska det livet levas som jag vill.
Jag har också insett att familjen är det finaste i livet♡ familjen är de som alltid kommer att finnas där för mig i alla lägen och dom kommer alltid att älska mig för den jag är. Sen finns det en sak till och det är att man inte ska ta någons skit. Jag kan inte helt och hållet säga att jag inte gör det längre men jag tar iaf inte lika mycket skit från folk som förut. Nu vågar jag stå för mina åsikter om saker och ting och jag vet verkligen vad jag vill.
 
Det finns vissa saker i livet som jag vill bli bättre på och vissa saker jag vill få modet att göra som jag vet kommer stärka mig ännu mer som människa. Jag tänker fortfarande lite för lite på mig själv i många lägen och nu är det som viktigast att tänka på mig själv för det behövs verkligen för att bygga upp både kropp och själ igen.
 
Imorgon ska jag göra något som verkligen får mig att må bättre och tänka positivt. Jag ska hälsa på min älskade morfar på ålderdomshemmet ♡ han kan få dom mest dåliga dagarna att bli bra! Hans fina ord och råd gör mig alltid så lycklig! Jag önskar att han inte hade varit sjuk. Jag hade så gärna velat visa honom min lägenhet och mycket annat. Jag hoppas också av hela mitt hjärta att han kommer få se mina barn! 
 
 
Detta var några av de tankar som jag har ikväll... 
Jag sitter hemma och tittar på tv och bara tar det lugnt. 
Har umgåtts med mina fina syskon idag  och dom var hemma hos mig på lunch. Var mysigt att få umgås med dom! Imorgon kommer min moster från Malmö så då ska vi åka till morfar hälsa på så jag ska strax sova så att jag kommer upp imorgon 😊